Swim Smooth Seminar

SWIM SMOOTH CLINIC een groot succes!!

Op zaterdag 14/01 werd, op uitnodiging van coach Marc D’Hooghe (www.trinow.lu), een Swim Smooth Clinic in het Olympisch Zwembad d’Coque in Luxemburg stad.De deelnemers werden een volledige dag (van 8u30 tot 18u00) non-stop ondergedompeld in het Swim Smooth gebeuren.

De Swim Smooth Clinic bevat een gezonde mix van theorie en praktijk. Tijdens de dag zijn er 3 zwembad sessies : video opname, een techniek sessie en een tempo en open water sessie.Daarnaast hebben we presentaties over een efficiënte zwemtechniek, de Swim Smooth Swim types, pacing en CSS en hoe aanpassen voor open water.

Elke zwemmer kreeg na de clinic een USB stick met hun video opname, de volledige analyse en hun Swim Type gids met een stappenplan om hun stijl te verbeteren. Daarnaast krijgt elke zwemmer nog een code waarmee ze 1 maand volledig gratis toegang hebben op de Swim Smooth Guru.

We vroegen aan de zwemmers in een korte vragenlijst een evaluatie te doen van hun dag. De reacties en scores waren ronduit prachtig!

Deze clinic werd in het Engels gegeven, maar natuurlijk zal dit in het Nederlands zijn als dit in Vlaanderen wordt georganiseerd.

Nächster in Artikel

Vorheriger in Artikel

© 2019 Trinow